Autor: Informer.rs

25.06.2024.

21:47

Foto: RINA

Vesti

Svi imaju švalerke, samo je Radiša iskren! Njemu švaleracija u životu ne treba! Ovo je njegova priča

Sa dve žene on živi već više od 20 godina i za sebe kaži da je najbogatiji čovek na svetu.

- Jeste, srećan sam. Mi idemo napred. Naše domaćinstvo ide napred. Imam šestoro dece i četvoro unučadi. Imam dve žene koje idu napred i koje su zadovoljne. Šta ćete više od toga? 90 odsto Srba ima nekoga sa strane, tajne veze, švalere. Ja sam iskren - mirno danas zaključuje Radiša za naš portal.

Informer

 

Sinovi su mu se, ponosno ističe, oženili, jedna ćerka mu je medicinska sestra, druga se školuje, a treća je još dete.

Informer

- Kod nas nema svađa, nema prevare. Žene, naravno, vode glavnu reč. One su vlast u kući, ja sam samo opozicija - ističe Radiša.

A ljudi ko ljudi, dodaje, uvek će pričati.

- Život je jedan i treba ga živeti punim plućima. Ko živi svoj život tako, ne zaviruje u tuđ, niti ga on zanima.

Podsetimo, Radiša se još ranije pohvalio da je ključnu ulogu u ovoj neobičnoj životnoj priči odigrala supruga Stojanka koja je pre skoro 30 godina stupila u brak sa Radišom. Ona mu je podarila troje dece, ali kada je saznala za njegove afere i trudnoću ljubavnice Ane, umesto da ga napusti, odlučila je da stane u odbranu nerođenog deteta.

Stojanka je čak ljubavnicu primila u svoj dom, pružajući joj podršku i utočište kada su je roditelji izbacili iz kuće nakon saznanja o njenom stanju.

- Stojanka je toliko dobra žena i ona je nosilac svega. Jedina me ona razumela, čak se moja majka dugo vremena nije slagala sa ovim i gledala je na to površno, kao što je gledala većina naroda - rekao je Radiša pre nekoliko godina u emisiji "Nećete verovati".

I mada u početku nije bilo tako, vremenom su Stojanka i Ana postale sjajne prijateljice i sve rade zajedno.