28.06.2024.

10:35

Foto: printskrin Instagram

Vesti

Ulice i objekti pod vodom! Dramatični snimci iz Beograda, nevreme tokom noći napravilo haos (VIDEO)

Podvožnjak kod zgrade Hitne pomoći u Beogradu poplavljen je usled obilnih sinoćnih padavina u Beogradu, što otežava prilaz vozilima.

- Podvožnjak je poplavljen i vozila nisu mogla da dođu do nas. Neprohodan je, stvorilo se jezero blata i ne znamo kad će to biti rešeno - rekli su u Hitnoj pomoći.

U međuvremenu je na društvenim mrežama podeljen i snimak zaglavljenih automobila u blatu.

Ekipe Hitne pomoći su tokom noći intervenisale 85 puta od čega je 18 intervencija bilo na javnom mestu.

- Uglavnom su zvali hronični bolesnici, najviše astmatičari, a bilo je i nekoliko pijanstava i tuča, ali bez upotrebe oružja - dodali su iz ove službe.

Potopljen klub na Autokomandi

Kako se vidi na snimku koji kruži društvenim mrežama, sinoć je zbog obilnih padavina, potopljen i jedan noćni klub na Autokomandi. Na snimku se čuju vrisci ljudi koji su pokušavali da napuste ovaj lokal.

Kiša je baš napravila haos na Autokomandi, automobili su bili potopljeni, a ljude su morali da izvlače iz vozila.

Veliku štetu pretrpela je jedna modna dizajnerka kojoj je poplava potpuno unoštila butik koji se nalazio u suterenu na Autokomandi. 

Kako piše u jednom od komentara, bitno je voditi računa oko izbora lokacije za svoj biznis,  a to definitivno ne treba da bude suteren.

Deo Banovog brda pod vodom

Na Banovom brdu kiša je napravila haos, te su ulicama tekle reke nanoseći veliku količinu šljunka i blata na ulice. Radnici JKP  "Gradske čistoće" su lopatama čistili blato sa trotoara.