Autor: Informer.rs

30.06.2024.

14:33

Foto: Shooterstock/printscreen instagram

Vesti

Amerikanac impresioniran Srbima, naši običaji su mu fascinantni! Pogledajte kako se veseli u centru Beograda!

Iako je nedavno odlučio da poseti Srbiju na nekoliko nedelja, ostao je oduševljen našim narodom, kulturom i neposrednošću, a potom je pala i odluka da na neodređeno vreme ostane u Beogradu. 

Dižbri redovno objavljuje klipove na svom Tik Tok nalogu, a neretko su oni u vezi sa impresijama sprskim narodom i našom prestonicom. 

 - Za mene su oni jednostavno neverovatni. Ovde zaista imam prave prijatelje i veoma sam zahvalan za sve ljude iz Srbije koje sam upoznao tokom godina. Mislim da svako treba da ima balkanske prijatelje. Mislim da bi i Balkanci trebalo da imaju Crnce za prijatelje, jer mislim da Balkanci i Crnci imaju mnogo više zajedničkog nego što mislimo. Balkanci su me toliko naučili o gostoprimstvu, o tome kako se ulazi u nečiji dom i ponese flaša vina ili poklon. Balkanci su me naučili da da mi vrata uvek budu otvorena za ljude. Upravo oni su me naučili šta zapravo znači biti prijatelji i zahvalan sam im zbog toga - objasnio je mladić nedavno medijima. 

I ovog puta, oduševio je korisnike društvenih mreža kada je "zaustavljao" kolonu vozila sa srpskim zastavama i veselio se sa njima, iako možda nije znao da je ovo običaj srpskih svadbi. 

"I hajde ti sad  ne obožavaj ovu našu Srbiju" - pisalo je u opisu videa.