08.07.2024.

08:35

Foto: pritnskrin

Vesti

Zbog čorbe na Zlatiboru gore društvene mreže! Gazdi restorana prekipelo zbog jednog poteza gostiju

Jedna priča sa Zlatibora privukla je tako pažnju domaće javnosti. Anoniman muškarac oglasio se na Fejsbuk grupi Zlatibor smeštaj - oglasna tabla i objasnio da je prisustvovao neobičnoj sceni kada je u jedan restoran ušao bračni par srednjih godina.

- Danas je u restoran na Zlatiboru ušao bračni par srednjih godina. Na pitanje konobara "Šta želite za ručak?" odgovorili su "Dajte nam dve čorbe a posle ćemo videti". Konobar donosi dve čorbe... Žena vadi ogromnu plastičnu činiju, vade iz nje proju i kreću da umaču u čorbu! Vlasnik restorana im se obraća "Gospodo, greh je prekidati ljude u sred jela, tako da čim pojedete molim vas napustite lokal i više nam nemojte dolaziti". Ja komentar nemam. Zlatibore tugo moja, došla tebi socijala tvoja - napisao je u objavi u pomenutoj grupi.

Informer

U komentarima ispod objave započeta je i rasprava u kojoj su neki napadali vlasnika kafane, govoreći da su cene verovatno skupe, a hrana loša, čim je neko morao da pribegne ovom koraku, dok su drugi govorili da to nije "nikakvo opravdanje" i da nije u redu ulaziti u restoran i "vaditi svoju hranu".

- Cene su im vau...verovatno čorba valja, a ostalo loše i ona varijanta 'rani stoku 'šta ona zna' - jedan je od komentara, na šta je autor objave odgovorio:

- Pa? Znači dajte mi ćevape pošto su jeftini i dobri, a 'leba i salatu nosim od kuće pošto su domaći, samo mi naseckajte - odgovorio je autor.

- A čim se apartmani izdaju za 20 evra, jasno je ko su gosti - naveo je drugi korisnik.

- Bitno je jako, jer kada uđete u bilo koji restoran na Zlatiboru, konobari vas pitaju "hoćete li da jedete", a ako nećete onda ste u problemu, to nigde nema, nego na Zlatiboru...i da ne nabrajam još - navela je jedna žena.