08.07.2024.

15:54

Foto: Shuterstock

Vesti

Obezbeđenje izbacilo devojku sa svadbe! Šokiraće vas razlog

Mnogima se ne dopada jer smatraju da na svadbu svako može obući ono što ima od garderobe i što voli kao i da niko od gostiju ne može zaseniti mladu koja je u venčanici. Drugi pak podržavaju ovakvu odluku nekih mladenaca i smatraju je ispravnom.

Međutim, na jednoj svadbi desilo se to da je obezbeđenje izbacilo devojku sa veselja koja je došla u belom! Na društvenoj mreži X pojavila se objava o tome koja je pokrenula lavinu komentara.

- Danas na jednom venčanju gde je bilo naglašeno da se ne nosi belo, jedna devojka koja nije mlada došla u belom i obezbeđenje je izbacilo. E tako treba sa ljudima koji ne umeju da ispoštuju dress code - navodi se u objavi ispod koje su se nizale reakcije korisnika:

- To bi se trebalo češće raditi sa takvima. Lepo devojko izvoli se presvući pa onda dođi. Ja stvarno ne kapiram ljude koji se prave pametni i namerno ne ispoštuju dress code. Čak mi je i zanimljivije da se prilagođavam dress codu nego sam da razmišljam kako ću izgledati taj dan - piše u prvom komentaru, dok u drugom stoji:

- Osim ako nije obukla venčanicu (gošća) ne vidim ništa sporno u beloj garderobi. A vi buduće ili novopečene mlade treba svoje samopoštovanje da gradite od malena, tada vas ne bi doticale takve nebuloze!

Trebala je doći u crnini. Koja glupost. Ne verujem majke mi, pravila sam svadbu, naravno da mi niko u belom nije smetao, aman svi znaju kome su došli na svadbu i niko nije zasenio mene kao mladu, jer znaju svi da sam ja mlada:

Većina korisnika je bila šokirana ovom situacijom.

- Ali mladenci kojima je bitno kako će se gost obući, ne znam ko je gori taj gost ili mlada. Fuj!l Dres code i obezbeđenje? Koja glupost! - pisalo je u komentaru, dok u narednom stoji:

- I ovo vama normano? Što mlada se plaši da je mladoženja neće oženiti ili je samo mlada čedna?