11.07.2024.

11:44

Foto: Shuterstock

Vesti

"Svi smo gledali teror, dete je vrištalo i tražilo mamu": Srpkinja ostala zgrožena ponašanjem oca na plaži

Naime, otac koji je pokušavao da nauči svoje dete da pliva, u jednom trenutku je potpuno izgubio strpljenje i postao nasilan do te mere da je zgrozio sve na plaži.

- Malopre smo svi na plaži bili primorani da slušamo i gledamo teror koji sle*ac i debeli klo*ar od oca radi na sopstvenom detetu kog je sat vremena davio, bacao u vodu, urlao na njega, a dete je sve vreme vrištalo i plakalo i tražilo mamu i ja ne znam zašto svaka takva osoba ima dete" - napisala je Srpkinja na mreži Iks.

I ostali korisnici podelili su svoje iskustvo, a jedna se nadovezala da su svi nekada prisustvovali takvim nemilim događajima i dodala:

- Da sam jača, došlo bi do fizičkog kontakta sa maj*unom koji potapa u more svoje preplašeno dete koje vrišti.

Jedan Srbin napisao je da mu nikada nije smetala cika i igranje dece na moru, samo roditelji koji uporno bacaju i silom teraju uplašenu decu u vodu.

- Uvek je neki takav kreten. Moje "veliko" dete od 8 godina neće u more, bazene obozava. Imamo dogovor- biramo smestaj sa bazenom ali idemo svaki dan i malo do plaze, pa ako poželi moze i on da se okupa, ali ulazi do kolena bar, da pipne vodu. Jednom ce ući, mozda bas ove godine - napisala je jedna majka.