11.07.2024.

14:32

Foto: prinscreen twitter

Vesti

Ovaj luk je odgajan teškom mukom, žuljevitim rukama! Mladić zastao kod bake, njen potez rasplakao sve

Naime, snimak mladića koji kupuje sav luk koji je, sudeći prema komentarima, baka sama žuljevitim rukama odgajila i iznela na ulicu da ga proda izazvao je brojne reakcije gledalaca kojima je njegov gest vratio nadu u dobrotu ljudi, ali ih je slomio način na koji mu se baka pokušala zahvaliti pokušavajući čak i ruku da mu poljubi.

- Bravo za ovog mladića ovaj luk je odgajan teškom mukom žuljevitim rukama - piše u objavi sa video-snimkom na društvenoj mreži X koja je pokrenula lavinu komentara:

- Na svim pijacama imate ovakvih 'prodavaca'. Donesu neku sitnicu, travke, par kantica. Uvek kupim od njih i uvjek kupite od njih, iako vam ne treba. Njima to puno znači - piše u prvom komentaru, dok u drugom stoji:

- O Bože, muzika, baka, rasplaka me, setih se svoje bake koja je do zadnjeg dana imala svoju bašticu.

U jednom komentaru stoji da su ruke žuljave i krive, leđa pogrbljena od sađenja, plevljenja i vađenja istog tog luka, a obraz beo i čist, zahvalnost dečija.

- Njemu, možda ništa ili malo, a njoj mnogo znači. Ko nije radio zemlju neće nikad shvatiti, plačem i gledam - samo su neki od komentara na ovaj dirljiv snimak.

- Na stranu marketinški deo ali... ruke žuljave i krive, leđa pogrbljena od sađenja, plevljenja i vađenja istog tog luka. A obraz beo i čist, zahvalnost dečija. Njemu, možda ništa ili malo, a njoj mnogo znači. Ko nije radio zemlju neće nikad shvatiti - napiso je jedan čovek.

Tagovi: