12.07.2024.

09:14

Foto: Grčka info printscreen

Vesti

Srpska porodica na putu do Grčke stala da predahne - žena se samo srušila: Deca počela da plaču, a onda se desilo čudo

Naime, kako je istakla, dok je juče putovala za Grčku na odmor, odjednom joj je pozlilo i onesvestila se pored puta.

- Nažalost, mnogi prolaznici nisu stali da pomognu, ali jedna hrabra i milosrdna žena, Ana Petrovski iz Skoplja, nije oklevala. Ana je jedina stala svojim autom i pritekla u pomoć. Pružila mi je prvu pomoć i vratila me u život, dok su moja deca plakala, a suprug očajnički pokušavao da zaustavi druga vozila.

Informer

Kako dalje ističe, njena nesebična i stručna reakcija bila je presudna u tom teškom trenutku.

- Ana, hvala ti od srca što si pokazala da još uvek ima dobrih ljudi na svetu. Tvoja skromnost i nesebičnost su zaista dirljivi. Na kraju si nas samo pozdravila i poželela nam Božju zaštitu, a zatim se diskretno udaljila. Tvoja dela su neprocenjiva i zauvek ćemo ti biti zahvalni. Hvala ti što si bila naš anđeo čuvar.

I to nije sve. Aleksandra je iz zahvalnosti i poštovanja prema Ani, koja je iz skromnosti odbila da razmene kontakte kako se ne bismo osećali dužnima, odlučila da otvori ovaj nalog kako bi joj javno zahvalila.

Ispod njene objave komentari oduševljenja ne prestaju da se nižu, što uopšte nije iznenađujuće s obzirom na činjenicu da ovakvi gestovi vraćaju veru u bolje sutra i bolje ljude.