12.07.2024.

14:20

Foto: Informer

Vesti

Flaša vode 700 dinara! Šok cena na BAS stanici u Beogradu (FOTO)

Čitaoc našeg portala je poslao našoj redakciji fotografiju iz jednog lokala na autobuskoj stanici u Beogradu (BAS) na kojoj se mogu videti cene koje će vas šokirati.

Vlasnici lokala na glavnoj autobuskoj stanici u Beogradu već godinama iznenađuju visokim cenama hrane i pića. Cene variraju od lokala do lokala, ali i te kako je primetno da nema kafića koji vas neće lupiti po džepu.

Informer

Ako planirate da popijete kafu pred put i uz to naručite mineralnu gaziranu vodu, pripremite se da platite oko 500 dinara. Cena litra mineralne gazirane vode dostiže čak 700 dinara!

Jedan Beograđanin je na društvenim mrežama podelio fotografiju cenovnika, što je izazvalo talas negodovanja i besa među korisnicima.

Seo sam pred put da popijem kafu, i kada sam pogledao cenovnik, zapanjio sam se. Kafa košta 300 dinara, dodatak mleko 100 dinara, a vrhunac je litar vode za 700 dinara. Ovakve cene nisu ni u Njujorku, pljačkaju narod za vodu - rekao je jedan mladić za Informer. 

Na pitanje posetioca zbog čega je voda toliko skupa, vlasnik ugostiteljskog objekta je kratko odgovorio: "Takve su cene."

Poznato je da su cene na glavnoj autobuskoj stanici u Beogradu već godinama visoke, ali izgleda da su se stvari sada potpuno otrgle kontroli.