17.07.2024.

15:25

Foto: Pixabay

Vesti

"I dalje mi je knedla u grlu": Unuka nakon bakine smrti našla tajne poruke u zamrzivaču i raspala se!

Jedna baka je mislila kako da nahrani svoje najmilije i kada je više ne bude i uredno je zamrzavala voće i hranu, ostavljajući poruke svojim najmilijima.

- Dok je bila živa, baka je sve obeležila. Da znamo šta je šta, kada je ne bude bilo - napisala je jedna Marija koja je na Tik Toku objavila snimak na kojem se vidi zamrzivač sa kojekakvim đakonijama koje su ostale posle bake.

"Boranija za Maj, 2023. godine", piše na ceduljici koju je baka ostavila u kesi sa boranijom.

"Višnje, 2023. godine", "Malina i šljiva, 2023. godine", "Šeptelije (vrsta breskve prim. aut) za jelo", uputstva su koja je baka ostavila u amanet svojim unucima.

- Živote, surov li si - napisala je Marija u opisu snimka.

Ovi dokazi bakine pažnja, ljubavi i posvećenosti raznežile su brojne korisnike društvenih mreža koji su se setili svojih umrlih, a nikad prežaljenih članova porodice.

- Isto kao i moja mila, pokojna mama. Nađe se još po neko pakovanje - napisala je Goca, dok je Marija dodala da oni imaju tri zamrzivača, puna označenim pakovanjima.

"Pokida se čovek kada nađe ovako nešto", "Duša dobra, da čovek umre od muke", "Tužno i teško, boli ceo život", "Duša me zabole i moja baka je to radila", bili su samo neki od komentara korisnika društvenih mreža.

- Rasplaka me - priznala je jedna Adela, na šta joj je Marija odgovorila:

- Ja sam plakala sve vreme dok sam snimala. I dalje mi je knedla u grlu...

Tagovi: