18.07.2024.

09:26

Foto: Shutterstock

Vesti

Beograđanki se odmor završio i pre nego što je počeo: "Opljačkali su me dok sam ubacivala kofer u autobus!"

Ova žena iz Beograda tvrdi da su je džeparoši opljačkali pre nego što je krenula na odmor u Toskanu, i to dok su ubacivali prtljag u autobus, a njena ispovest objavljena je na Instagram stranici moj_beo_grad_.

- Putovala sam 10. jula u Toskanu preko agencije. Opljačkana sam kod autobusa dok se ubacivao prtljag. Neko je uzeo novčanik i sva u šoku i u velikom stresu kažem da izvade kofer i da ne mogu da idem jer nemam sad novca. Počeli smo da se raspitujemo da li refundiraju novac - napisala je ona.

Kako kaže dok bila na vezi sa bankom da poništi kartice pozvao ju je vozač i rekao da je pored autobusa prošao crni auto marke "honda" i da je njen novčanik izbačen kroz prozor automobila.

Džeparoši se okupljaju kod Kuće cveća

- Svoj novčanik i dokumenta sam skupljala sa poda. Najveća stvar koja me je iznervirala je ta da vozači i vodič kažu da se to redovno dešava kad polaze autobusi kod Kuće cveća i čak prepoznaju lopove kad se pojave. Da niko iz agencije ne pošalje svima po SMS cirkularni i da fino upozori ljude. SMS je u dosta paketa čak besplatan, a može da bude sadržine: "Obratite pažnju zbog velikog broja ljudi", svi bi shvatili da misle na lopove. Strašno. Veliki minus za agenciju - podvukla je ona.