Autor: Informer.rs

18.07.2024.

16:22

Foto: Shutterstock

Vesti

Ako dobijete ovakvu poruku, odmah je obrišite: Kruži nova prevara u Srbiji, nude zaradu od 130.000 dinara!

Poslednjih nedelja gotovo da ne postoji korisnik neke mobilne mreže u Srbiji koji nije primio SMS poruku sumnjivog sadržaja da mu je dostavljen paket koji mora da preuzme, ali je upisana pogrešna adresa, ili primamljiva ponuda za posao.

Na Instagram stranici moj_beo_grad_ pojavilo novo upozorenje na prevaru koja kruži, a reč je o ponudi za dobru zaradu od strane strane kompanije. Poruka je napisana ćirilicom, a korisnik koji je dobio napisao je:

Informer

 

- Onlajn prevare sa pozivnim brojevima iz Afrike. Pazite se, blokirajte i prijavite - piše u objavi sa sadržajem poruke:

- Mi smo Trip Hotel Services LID. dobro vođena kompanija, a mi zapošljavamo. Posao je jednostavan, traje samo pola sata dnevno, nema vremenskog ograničenja, a može se obaviti od kuće pomoću mobilnog telefona ili računara. U toku rada možete zaraditi do 139.000 dinara, a sve uplate će biti izmirene istog dana. Uslovi rada: Starosna dob 23 plus, imati bankovni račun za isplatu zarade. Ako ste zainteresovani za ovaj posao kliknite na vacap link ispod da biste potvrdili - piše u poruci.