23.07.2024.

10:34

Foto: TIKTOK/ANAMILANOVIC23

Vesti

Vrela apotekarka Ana se vratila na velika vrata! Nećete verovati šta je radila na plaži (VIDEO)

U pitanju je Kragujevčanka i apotekarka Ana Milanović koju je odmah na društvenim mrežama zapratilo nekoliko desetina hiljada ljudi. Ana je svakodnevno aktivna na društvenim mrežama i na TikToku gde se snima i pozira uz poznate pesme domaćih izvođača.

U komentarima je žene neprestano hvale na račun izgleda - tena, šminke i frizure, svojevremeno je zbog nje reagovala i Nada Macura, a zbog poslednje objave su se u komentarima oglasili i muškarci, koji su se divili njenom izgledu na odmoru.

Ana sada oglasila na TikToku gde je objavila fotografiju sa plaže na kojoj pozira u providnoj crnoj mrežastoj haljini za plažu ispod koje se vidi njeno izazovno telo.

U pozadini se čuje pesma "Pet minuta" od Svetlane Cece Ražnatović, a ona je u pisu videa stavila:

- Tad lomi sve.

Podsetimo, Milanovićeva radi u Kliničkom centru kao medicinska sestra, a apoteka u kojoj snima video klipove je njena, jer je kasnije završila i farmaciju.

- Moji prijatelji znaju koliko sam ja uvek bila pozitivna i optimistična. Oni su me i nagovorili da počnem da snimam za Tik Tok. Svi smo preumorni, rad sa kovid pacijentima nam je svima nezamislivo naporan pa nam je jedini ventil za opuštanje zabava preko društvenih mreža - rekla je Ana pre par godina za naš list i dodala da neizmerno voli svoj posao i smatra da je to profesija koja treba da se ceni.