23.07.2024.

12:19

Foto: printskrin

Vesti

Slavski sto, pečenje paprika, narodnjaci do daske! Narod šokiran paradajz turistima u Grčkoj: Njih 50 se istovremeno dere!

Mnogi ljudi sa sobom na plaže nose određenu hranu, ali pitanje je kada se prevazilazi granica?

Kako smo mogli da vidimo prethodnih meseci, pojedinci sa sobom na plaže nose kulen, slaninu, čvarke i ostale suhomesnate proizvode.

Jedan turista je na društvenim mrežama podelio fotografiju na kojoj se vidi kako turisti kamenjem "rezervišu" mesto na plažama.

Njegov post je izazvao lavinu komentara u kojima su drugi turisti iz Srbije delili svoja zapažanja o ponašanju pojedinaca na plažama.

Jedan komentar se posebno izdvojio.

- Ovo je ništa, baš u Neosu sam videla ono sve što pričaju za paradajze: Pečenje paprike na plaži, slavski što baš na ovom mestu i njih 50 se tu dere, skače, vrišti muzika, kupanje kad pada kiša i naravno selfiji, oni zvučnici sa narodnjacima, menjanje pelene nasred plaže, zatim pranje bebine guze mlazom iz flašice za vodu, društvo na ležaljkama koje izokreću u krug pa se dernjaju i ogovaraju selo uz grohot kao da su sami tu...I to sam sve videla za dva puta koliko smo bili na toj plaži i jednom kad je padala kiša, a ja išla u prodavnicu uz plažu, ko zna šta bih još videla da smo se svih dana kupali samo tu - napisala je jedna članica grupe u komentaru.

Na njen komentar nadovezivali su se i drugi članovi grupe koji su nailazili na slične situacije.

- Isto, mnogo puta video slično i stajao, menjao mesto. Što dalje na divljim plažama jer ne vredi drugačije", "Slavski sto, haha, baš to višamo svakog dana", "E, zato odavno ne letujem na Halkidikiju - samo su neki od komentara.

Članovi grupe ističu i da Neos Marmaras nije jedino mesto u kome se mogu videi ovakvi prizori, već i u Polihronu, Pefkohoriju i drugim popularnoim letovalištim