Autor: Informer.rs

23.07.2024.

12:27

Foto: Instagram printscreen

Vesti

Hajde, reci ovoj baki da nisi gladan! Zašto je hit snimak Kocane postao popularan na mrežama u Srbiji (VIDEO)

Kocana Kolesar preko noći postala je poznata u celoj Srbiji zbog svog neobičnog hobija. Ima pune 73 godine, a kada uzme bič u ruke svi zaneme. Ova neustrašiva žena dokazala je da je s punim pravom šampionka u ovogodišnjem takmičenju pucanja iz biča.

Snimak sa takmičenja u Šašincima ekspresno je postao viralan, a kako Mitrovačke novine prenose, ova sedamdesettrogodišnja žena već punih 27 godina učestvuje na pomenutoj manifestaciji u okviru "Bostanijade".

- Volim ovakva okupljanja, družim se sa aktivima žena iz Srema, Banata i Bačke, idem na sve manifestacije, a bičem pucam od treće godine. U aktivu žena sam 50 godina, a moj aktiv postoji 78 godina. Nastavljamo tradiciju, borimo se - kazala je za Mitrovačke novine Kocana.

Kako navodi, za nju je najvažnije učestvovati. Ipak Kocani ovo nije prva pobeda, a nekada je svoje nagrade i poklanjala.

- Uvek stojim iza toga da dokle god budem mogla, dolaziću i pucaću bičem. Bičevi su bili i propali, ali ja sam još na nogama i opstala sam. Meni je 73 godine, pa još pet godina – deset, ima da pucam. Ako bude trebalo, da mi bude lakše, manji ću bič da napravim - napomenula je neustrašiva Kocana.

Na prvom mestu, ovu ženu, održava volja, pa joj ne smeta što je trebalo da pređe 120 kilometara i dođe u Šašince, i to po ovoj vrućini.

- Važno je družiti se sa pozitivnim ljudima, vraćamo se kućama puni energije - poručila je Kocana Kolesar.

Snimak sa takmičenja proširio se svuda po internetu, a Kocana je prikupila mnoge simpatije. Ipak, mnogi korisnici odlučili su da se u komentarima malo našale.

"Gospodin Kolesar u svom domaćinstvu živi vrlo povučen, i neprimetan život", "Ajde reci ovoj babi da nisi gladan", "Jednom je prešla lopta u njeno dvorište kad smo se igrali, još uvek je tamo", "Ovako moja majka svaki put kada je dolazila sa roditeljskog", glasili su samo neki.