Autor: Informer.rs

23.07.2024.

14:03

Foto: Shuterstock

Vesti

Kao da smo bili u Španiji, a ne u Petrovcu! Beograđani šokirani cenama u Crnoj Gori!

Beograđani koji su prošle sedmice posetili Petrovac kažu da su cene znatno više no ranijih godina, ali da turista ne manjka. Ranijih godina je i u Budvi mogao da se nađe komplet ležalji za 10 evra, međutim, sada je koplet ležaljki na plaži Jaz od 15 do 25 evra.

- U Petrovcu na Lučicama je komplet ležaljki sa suncobranom 30 evra. Što se tiče hrane parče pice košta od tri do četiri evra, palačinka od tri do pet, a sladoled od dva do čak pet evra po kugli - kaže nam Beograđanka S. A. i dodaje:

- Što se tiče cena u restoranima doručak košta oko devet evra, kafa u restoranu pored plaže 2,5 evra, dok obrok za dve odrasle osobe izađe oko 30 evra. Kafa na plaži je skuplja i košta tri evra, a kokteli su papreni i kreću se od devet do 11 evra. Ako ogladnite i želite da pojedete nešto na plaži sa grila za to morate da izdvojite bar deset evra. Skupe su i pice na plaži od 11 do čak 15 evra. 

Informer

 

Cene u Petrovcu

 

- Ležaljke su od 15 do 25 evra, cene hrane i pića skoro iste. Ovde se plaća wc na plaži oko jedan evro. Sve u svemu uopšte nije jeftino, kao u Španiji da smo bili. U to ne računam smeštaj. Skupo je letovanje u Crnoj Gori pogotovo za porodice koje na odmor idu s decom. Čula sam jednu ženu koja je bila s dvoje dece da su doručak u pekari platili sedam evra, a da su jeli neke pituljice.