26.07.2024.

10:00

Foto: Admiral Club

Vesti

Kad sreća zazvoni, stižu milioni! U Admiral Atrium Slot Klubu na Novom Beogradu osvojen višemilionski jackpot!

U ovom slučaju sreća je snažno zazvonila. Dugogodišnji igrač Admiral Atrium slot kluba doživeo je trenutak iz snova osvojivši milionski jackpot na Xtension Link aparatu. Klub, koji je tek skoro ponovo otvoren nakon šestomesečnog renoviranja, bio je pozornica za nesvakidašnji događaj koji će se prepričavati godinama.

Informer

 

Srećni dobitnik, igrajući Golden Rumbling Run na slot aparatu, prvo je osvojio 1.902.200 RSD na bet od 1.000 RSD. U tom trenutku on je zastao, razmišljajući da prekine igru, ali imao je osećaj da sudbina želi drugačije. Odluka je pala, prsti su krenuli, a 20 minuta kasnije, svetla su se zaiskrila, i mašina je pokazala neverovatnih 7.719.000 RSD.

Ovaj gospodin redovno posećuje Admiral klubove iz ljubavi prema igri i atmosferi koja podseća na Las Vegas. Kako sam kaže, nije pasionirani igrač, već dolazi u Admiral club jednom u dva meseca da se opusti uz slot mašine i raznovrsne igre koje imaju Admiral klubovi. Njegov stav i opušten pristup igri, čine ovu pobedu još spektakularnijom.

"Ovo je stvarno suluda sreća! Svi znaju da ja igram da bih se zabavio, i nikada nisam očekivao ovako veliki dobitak. Atmosfera u Admiral Atrium slot klubu je zaista posebna, a osoblje čini da se osećam kao VIP, zato i dolazim, zbog dobrog provoda" rekao je srećni dobitnik uz široki osmeh.

Informer

 

Admiral Atrium slot klub nastavlja da pruža nezaboravne trenutke, čaroliju i uzbuđenje svojim igračima, sa najmodernijim aparatima i uslugom koju treba osetiti. Posetite neki od Admiral klubova, i možda baš vi budete sledeći iznenadni milioner!

Maloletnim licima je zabranjeno učestvovanje u igrama na sreću.