26.07.2024.

15:56

Foto: Zdravo Pančevo

Vesti

Ljubav u Barseloni na srpski način! Dejan klekao ispred Marije u najromantičnijem gradu: Evo šta planiraju dalje!

U pitanju su Dejan Trifunović (30) iz Lapova i Marija Stevanović (23) iz Požarevca, a novopečeni verenici su ispričali kako je do veridbe došlo.

- Planiram ovo već neko vreme, jer znam da je ona ta… Hteo sam da odaberem neko mesto koje će se pamtiti, koje nosi neku simboliku i koji će i Mariji i meni ostati u najlepšem sećanju. Kad smo došli u Barselonu, znao sam da je to taj grad. Odlučio sam da u dogovoru sa vodičem Anjom Bačanin organizujemo veridbu ispred katedrale Sagrada Familia - kaže Dejan za Zdravo Pančevo.

Vodič Anja iz agencije „Balkan Fun“ je bukvalno pet minuta pred dolazak do katedrale saznala za Dejanov plan, ali nije se dala zbuniti i napravila je odličan šlagvort za ono što će uslediti iako se, kako je priznala, tresla kao prut od adrenalina.

Marija kaže da nije naslutila šta će se dogoditi i da joj je tek sad jasno zašto se Dejan čudno ponašao predhodnih dana:

- Dejan ničim nije nagovestio šta planira, mada mi je sad jasno zašto je ovih dana stalno ponavljao: „Kad će više ta Barselona“ - objašnjava srećna devojka.

Informer

 

Ljubavni par i kolege

Veza ovog lepog para traje oko osam meseci, a pored sličnih interesovanja, dele i isti posao – rade u železnici.

Dejan je kondukter u vozu „Soko“ koji saobraća na relaciji Beograd – Novi Sad, а Marija je mašinovođa na drugim relacijama. Želja im je da u budućnosti zajedno rade u istom vozu, što će biti još jedna priča po kojoj će se Marija i Dejan izdvajati i kojom će definitivno izazivati simpatije svima koji budu imali sreće da ih sretnu.

Svadbu još uvek ne planiraju, kažu da žele da svoju vezu razvijaju lagano i da im je posao trenutno prioritet.

Mi im želimo mnogo sreće i sigurne i lepe puteve i u životu, i na šinama i na svakom putovanju na koje se zajedno zapute. Pa da ih u Barseloni jednog dana kad ponovo stanu pred Sagradu, bude bar troje…