Autor: Informer.rs

28.07.2024.

19:30

Foto: Shuterstock

Vesti

Platio noćenje u Hrvatskoj 280 evra, a ova stavka na računu ga je izvela iz takta: Zar da mi ovo naplatite?

Korisnik platforme LinkedIn bio je šokiran potezom jednog hotelu u Rovinju te je podelio svoju frustraciju boravkom u istom objavivši ne samo svoje iskustvo već i fotografiju računa koji je dobio.

- Ne možete mi naplatiti noćenje i polupansion u objektu sa četiri zvezdice (namenjenom DECI) 280 EUR i ne dati mi vode uz večeru - počeo je svoje izlaganje.

Informer

 

Naime, uz večeru u hotelu u kome je gost sa plaćenim noćenjem i polupansionom, bokal vode od 0,75 litre nije bio gratis već mu je naplaćen 4,20 evra.

- U zemlji gdje je voda sa česme pitka. Svaki stol je kupio bocu vode, jer za svakim stolom je barem jedno dete. Bravo! Čestitam! Zaradili ste 4,20 EUR po stolu, po obroku. Dodajte tih 4,20 EUR u cenu noćenja, stavite bokale vode u sklopu večere da ljudi mogu sipati čašu vode (kao svaki normalan hotel) i uklonite ovu praksu da se gosti ne osećaju ovako prevareno, ako je to već kritično za vašu maržu. Ova predatorska, "shortsighted" (kratkovida), strategija koju ste odlučili koristiti je neetična, pohlepna i iskreno, jadna. Sramotite sebe, ali sramotite i celi naš turistički sektor i zemlju - napisao je ovajnezadovoljan gost hotela.