Autor: Informer.rs

29.07.2024.

14:52

Foto: printscreen

Vesti

Bogat program: Sutra počinju tradicionalne „Gejzerske noći“ u Sijarinskoj Banji

Uz bogat kulturno-umetnički program, koji počnje od 18 sati, posetioci će imati priliku da pogledaju dečiju predstava beogradskog pozorišta Bubamara, nakon toga sledi nastup akustični duo „M&D" i za kraj prve večeri  sledi koncert Mie Borisavljević.

U sredu, 31. jula program počinje od 18 sati dečijom predstavom u istoj produkciji, a onda sledi nastupi benda „TD" i koncertBojana Marovića. Istog dana pre zvaničnog početka manifestacije na olimpijskom bazenu u Sijarinskoj Banji biće održane „Igre na vodi".

Informer

 

Iz Turističke organizacije opštine Medveđa pozivaju sve zainteresovane da se prijave i iskoriste ove vrele dane da se rashladite i zabavite uz nekoliko disciplina poput šutiranje penala u vodi, takmičenje u plivanju, ronjenju na dah, najdužem boravku pod vodom, trkom sa dušecima na naduvavanje i ubacivanjem lopte u koš iz vode.

Poslednje večeri, 01. avgusta, program počinje Kulturno umetničkim društvom „Razigrano kolo - Vez" iz Medveđe, zatim nastup društva Petrus, Zabrega i KUD-a Trešnjevica iz Trešnjevice. Ove večeri nastupiće i pobednici takmičenja „Prvi glas Medveđe"  i za kraj slede koncerti  Dragana Kojića Kebe. Istog dana biće održano i takmičenje u pripremi hrane „Zlatni kotlić Gejzera".

Organizator „Gejzerskih noći" je Turistička organizacija Medveđa, pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i omladine, Hotela „Gejzer" i opštine Medveđa.