29.07.2024.

22:40

Foto: Shuterstock

Vesti

Na Halkidikiju uveli pravila oblačenja! Turisti u šoku, evo šta ne smete da nosite posle 17h

Kako prenosi Nikana.gr to bi moglo da se podvede pod rubriku verovali ili ne.

- Jedan plažni bar na Halkidikiju, odlučio je da uvede pravila oblačenja za svoje goste nakon određenog sata u danu. Onima koji se ne pridržavaju pravila može biti uskraćen ulazak! - navodi Nikana.gr.

Dodaju da je jedan gost rezervisao ležaljke u bič baru.

- Kao odgovor na rezervaciju bar je tražio od gosta da posle 17h usvoji "casual chic" oblačenje, inače se može desiti da ne bude pušten na plažu. Nisu objasnili šta tačno podrazumeva "casual chic" tako da pretpostavljamo da gosti sami treba da definišu - navodi Nikana.gr i dodaje:

- Da li to znači da gosti treba u 17h da zamene svoje japanke nekim kožnim sandalama ili cipelama, svoje šorceve nekim, na primer, lanenim pantalonama i haljinama, kako bi svi odjednom izgledali elegantno u sofisticiranoj atmosferi plažnog bara nakon 17 sati.

Dodali su da čak i u poznatim plažnim barovima kosmopolitskog Mikonosa, gosti uživaju u plaži, moru i pićima bez ikakvih ograničenja u oblačenju.

- Zanimljivo je i to kako turisti kreću na plažu i pakuju garderobu koju će obući posle pet dok sunce i dalje sija svom snagom - zaključili su.