30.07.2024.

21:00

Foto: Informer.rs

Vesti

Informer na licu mesta! Počele tradicionalne "Gejzerske noći" u Sijarinskoj Banji (VIDEO)

Uz bogat kulturno-umetnički program, koji počeo od 18 sati, posetioci su imali priliku da pogledaju dečiju predstavu beogradskog pozorišta Bubamara.

Nakon toga je usledilo akustični duo "M&D", a za kraj prve večeri organizovan je koncert Mie Borisavljević.

Informer TV nalazi se na licu mesta, gde vas narednih dana očekuju brojna uključenja iz Sijarinske banje.

Koncert Mie Borisavljević je događaj dana, a atraktivna pevačica je za našu televiziju podelila prve utiske iz Sijarinske banje, u kojoj se, kako nam je rekla nalazi prvi put.

Program narednih dana

U sredu, 31. jula program počinje od 18 sati dečijom predstavom u istoj produkciji, a onda sledi nastupi benda "TD" i koncertBojana Marovića. Istog dana pre zvaničnog početka manifestacije na olimpijskom bazenu u Sijarinskoj Banji biće održane "Igre na vodi".

Iz Turističke organizacije opštine Medveđa pozivaju sve zainteresovane da se prijave i iskoriste ove vrele dane da se rashladite i zabavite uz nekoliko disciplina poput šutiranje penala u vodi, takmičenje u plivanju, ronjenju na dah, najdužem boravku pod vodom, trkom sa dušecima na naduvavanje i ubacivanjem lopte u koš iz vode.

Poslednje večeri, 01. avgusta, program počinje Kulturno umetničkim društvom "Razigrano kolo - Vez" iz Medveđe, zatim nastup društva Petrus, Zabrega i KUD-a Trešnjevica iz Trešnjevice. Ove večeri nastupiće i pobednici takmičenja "Prvi glas Medveđe" i za kraj slede koncerti  Dragana Kojića Kebe. Istog dana biće održano i takmičenje u pripremi hrane "Zlatni kotlić Gejzera".