31.07.2024.

10:55

Foto: Shutterstock

Vesti

Srbi zgroženi higijenom u Grčkoj! Plate apartman 90 evra dnevno, a domaćini ga ni jednom ne očiste

Nikola iz Srbije se upravo na taj problem požalio na društvenim mrežama.

- Kakva su vaša iskustva po pitanju održavanja apartmana/studija u Grčkoj u toku boravka od strane vlasnika? Posle ne znam ni sam koliko boravaka u ovom tipu smeštaja, ove godine nam se prvi put desilo da gazde ne čiste uopšte, ništa - požalio se on.

Informer

 

Dodao je da posteljinu i peškire menjaju na četiri dana.

- Malo čudno za cenu od 90€ za noć rekao bih. Post je o čišćenju, ne o menjanju posteljine i bacanju đubreta. Nadam se da niko ne čeka 3-4 dana da mu iznesu pune kese đubreta. Čišćenje zahteva i upotrebu raznih hemijskih sredstava i opreme (sunđeri, krpe, kofe, četke...) i to bi trebalo da je obaveza vlasnika smeštaja. Bar ja tako mislim - napisao je on.

Jedna korisnica navela je da njima sobu nisu čistili uopšte, a da su posteljinu dobili da promene sami.

- Mi ove godine nismo dobili ni čistu posteljinu na 5. dan. Domaćini su bili jezivi i lenji i pokušali su i da se okoriste na jedan ružan način. Što se mene tiče tek ću da ih ocrnim. Da im nije tog mora i plaže koji su divni u Vrahosu,niko im ne bi ni došao nikad više,oni kao gazde su potpuni promašaj - navodi se u jednom od komentara.

Jedna korisnica napisala je i da su za skoro trideset godina letovanja dva puta imali sreće da su im apartman čistili svaki drugi dan.