Autor: Informer.rs

31.07.2024.

12:42

Foto: Instagram Printscreen/192.rs

Vesti

Bahati vozači ne odustaju od vožnje u suprotnom smeru: Isplivao snimak, svi pobesneli!

Na video-zapisu vidi se bahati vozač koji vozi u kontra smeru na auto-putu zaustavnom trakom. Ovaj video razbesneo je mnoge vozače koji su ostavljali komentare ispod objave.

- Doživotna zabrana upravljanja motornim vozilima, bez mogućnosti ponovnog polaganja - piše u prvom dok u drugom stoji:

- Bravo legendo. Jeste da voziš kontra smerom, ali si prvi koji ima mozga i voziš zaustavnom.

Međutim, treba naglasiti koliko su ovakve vožnje opasne i mogu da ugroze život svih vozača koji nalete na vozilo koje se kreće u suprotnom smeru.

- Meni ovo nikada neće biti jasno kako, zašto se ne okrene? Što me navodi da pomislim da ovo radi namerno. A to je već za zatvor zbog pokušaja ubistva - glasili su neki od komentara vozača.

- U svoj svojoj gluposti i ozbiljnoj opasnosti, ovaj/ova za promenu bar vozi zaustavnom što nikako ne opravdava ovu (samo)ubilačku misiju... Pomozi Bože svima u saobraćaju sa ovakvim i sličnim "vozačima" - navodi se u komentaru, a u drugom stoji:

- Nije mi jasno kako neko može da uđe na auto-put u pogrešnu traku? Kako prođe naplatnu rampu? Šta, dođe do naplatne, okrene se i krene nazad? Ovo treba žestoko sankcionisati, ajde što ugrožava svoj život, nego i ugrožava tuđe.

- Meni ovo nikada neće biti jasno kako, zašto se ne okrene? Što me navodi da pomislim da ovo radi namerno. A to je već za zatvor zbog pokušaja ubistva - glasili su neki od komentara vozača.