31.07.2024.

16:03

Foto: b.i.

Vesti

Najslađa trka! 29 beba "zapuzalo" u centru Nove Varoši!

Manifestacija se održala baš u centru varošice, na Trgu vojvode Petra Bojovića, gde se održavala i proteklih šest godina, od kada postoji u ovom gradu.

Ovog leta, učestvovalo je 29 beba, a osim njih iz Nove Varoši, došle su bebe i iz obližnjih gradova, ali bilo ih je i iz Beograda.

Sudeći po mišljenjima roditelja, iz gradića pod Zlatarom, poneli su samo lepe utiske i želju da narednog leta dođu opet.

Pored roditelja učesnika, njihovih braće i sestara, na trgu se okupio veliki proj posetilaca, što Novovarošana, što turista, ali su svi rado, sa posebnom pažnjom, posmatrali takmičenje najmlađih.
Pobednica manifestacije bila je Zejna Memović iz Prijepolja, a drugo mesto osvojila je Ksenija Komarica iz Priboja, dok je treće mesto zauzeo Darko Đorđević iz Beograda.

Za njih troje, ali i po majicu za sve bebe koje su učestvovale, Sportski savez Nova Varoš, priredio je i prigodne nagrade, pobednicima po pehar i medalju, koji će im i kad porastu svedočiti da su bili vredni, i dok još nisu prohodali.

- Drago mi je što se i ovog leta u našem gradu održalo takmičenje za bebe puzalice, ali mi je i čast što ova manifestacija polako postaje tradicionalna u Novoj Varoši. Nadam se da ćemo se i narenih godina okupljati na istom mestu, i pored drugih aktivnosti, takmičiti u ovoj disciplini - rekao nam je Ljubivoje Vranić, predsednik Sportskog saveza Nova Varoš.