Autor: Informer.rs

01.08.2024.

17:46

Foto: Društvene mreže

Vesti

Pitao me je za žurku, više se nismo čuli! Oglasio se mladić koji se na Kipru upoznao sa nestalim Aleksandrom!

Mladić sa Kipra, koji se odmah uključio u potragu za nestalim Srbinom ispričao je kako se upoznao sa Aleksandrom.

- Upoznao sam Aleksandra prošle godine kada je on došao na Kipar sa devojkom. Kupili su karte za žurku koju ja organizujem i nakon toga sam me je kontaktirao i rekao mi da se super proveo. Pitao me je kada ćemo da napravimo još neku žurku. Ponovo su kupili karte i super su se proveli - rekao je mladić koji je na Fejsbuku potpisan pod pseudonimom.

On dodaje da ga je Aleksandar ove godine ponovo kontaktirao 18. jula kada je došao u Aja Napu.

- Pitao me je da li i dalje organizujemo žurke. Sutradan 19. jula smo se našli i ja sam mu dao kartu. On je tog dana došao na našu žurku i ponovo mi je javio da se super proveo - nastavlja ispovest mladić.

Informer

 

Mladić sa Kipra kaže da mu se Aleksandar ponovo javio u nedelju 21. jula.

- Ponovo me je pitao za žurku. To je bio poslednji put da smo se čuli. Mi se nismo družili - objašnjava on.

On dodaje da se jako začudio kada ga je Aleksandrova majka pozvala posle 25. jula.

- Rekla mi je da je sa Aleksandrom bila u kontaktu do 24. jula i da je on nakon toga nestao. Odmah sam pogledao u telefon i video da je na društvenim mrežama poslednji put bio aktivan 24. jula. Bilo mi je žao, ove godine nije došao sa devojkom. Bilo mi je žao i njegove majke, žena je na drugom kraju sveta, ne zna gde joj je sin, hteo sam da se uključim i pomognem. Alarmirao sam policiju, ali do sada nije objavljena nijedna nova informacija - rekao je on.

Mladić kaže da sem onog što je nakon Aleksandrovog nestanka napisao u postu na Fejsbuku, nema novih informacija. Aleksandar je tokom boravka na Kipru bio smešten u hostelu u kome su ostale njegove stvari.

- Ako ste ga videli ili čuli molim vas da me hitno kontaktirate ili zovete policiju. Poslednji put sam razgovarao sa njim prošle nedelje 21. jula na WhatsApp-u i kasnije je posetio bar u kojem radim. Bio je dobar i zdrav i srećan. Danas me je kontaktirala njegova majka iz Srbije koja je navela da je prijavila njegov nestanak - navodi se u pomenutoj objavi.

Kako dalje stoji, Aleksandrova majka je sa sinom poslednji put razgovarala 24. jula, kada joj je rekao da je bolestan i da ima neki virus.

- Nakon tog poziva njemu je telefon postao nedostupan i ne može niko da stupi u kontakt sa njm. Porodica je veoma zabrinuta. Njegove stvari su ostale u hotelu nakon što je izašao u petak uveče 26. jula u provod. Ako ga je neko video ili čuo molim vas da mi pošalje poruku da pokušamo da ga hitno pronađemo - stoji dalje.