01.08.2024.

18:30

Foto: Foto: Shutterstock, Društvene mreže

Vesti

Smrde i budu zeleni kada se seku u marketu! Evo zbog čega se dete otrovalo

Na Instagram stranici serbialive_beograd pojavila se njena objava koja je podstakla i ostale da napišu da su sličan problem viđali u još nekim trgovinskim lancima.

- Večito problemi sa isteklim rokovima na mlečnom, delikatesu čak i u radnji. Nekoliko puta mi se dešavalo da suhomesnati proizvodi toliko smrde i da budu zeleni oni koji se seku. Na mlečnom nekoliko puta sam našla istekle rokove od pre šest, sedam dana. Radnici na sve to kažu: "Šta mi da radimo, nema radnika", a svaki dan presede ispred radnje "bleje" - piše u objavi:

Informer

 

- Ja razumem da imaju pauzu, ali ceo kolektiv u isto vreme da izađe na pauzu čisto sumnjam... Nekoliko puta smo čak i inspekciji prijavljivali, ali džabe ispeglaju nekako i opet ista priča. A da ne pričam o tome što su im sve kasirke bahate i bezobrazne kad je u pitanju vraćanje artikala ili kad im se skrene pažnja... Tako da ljudi gledajte na svemu rokove, pa čak i na hemiji.

Druga Beograđanka je napisala i da se njeno dete otrovalo pokvarenim sokom.

- Slala inspekciji i račune i slike robe sa isteklim rokom i ništa se nije desilo... Dete mi je popilo sok sa isteklim rokom koji je kupio za veliki odmor. Niko im ništa ne može - tvrde zabrinuti potrošači.