03.08.2024.

12:49

Foto: printscreen

Vesti

Sumnjam da je sa bivšim robijašem! Majka nestale maloletnice van sebe: Nedelju dana se ne javlja

Kako je navela za Informer, Dijana je bila dve nedelje u Kragujevcu, a nakon povratka u Beograd otišla je kod drugarice.

- Ona je bila dve nedelje kod moje mame u Kragujevcu. Sa puta se vratila u subotu, a već u nedelju me je pitala da ide kod drugarice što sam joj i dozvolila kao i uvek. Međutim, u ponedeljak se javila da ostane kod drugarice još taj dan kako bi išle u tržni centar da kupe patike, a onda mi je nakon dva sata poslala poruku da neće doći kući, da je ne tražim i da ne kontaktiram policiju - rekla je Dijana.

Očajna majka u nadi da će pronaći svoju ćerku kontaktirala je policiju, a ubrzo je saznala jezive detalje.

- Saznala sam da je sa čovekom po imenu Senad Junuzi koji ima 37 godina i koji je očuh njene drugarice sa kojom je prestala da se druži. Od policije sam dobila informacije da je pre tri meseca izašao iz zatvora, i da se trenutno nalazi na poternici. Njena bivša drugarica mi je priznala da je znala da je sa njim, ali da se plašila da mi kaže. Kako mi je policija rekla, oni su pronašli pozive i poruke između Senada i moje ćerke - rekla je majka nestale tinejdžerke za Informer.

Informer

 

Majka Dijana očajnički moli za pomoć u pronalaženju njene ćerke (15) sa kojom nije u kontaktu već osmi dan. U slučaju da primetite nestalu Jasminu pozovite policiju ili njenu majku na broj 0604681219.