03.08.2024.

15:37

Foto: Shuterstock/Printscreen

Vesti

Bezobrazluk! Kupci šokirani scenom u marketu: Ova Beograđanka sve razbesnela jednim potezom

Potrošači tokom trgovine svašta mogu da vide i čuju u marketima, ali ova scena šokirala je i razbesnela kupce koji su se u tom trenutku zatekli u marketu.

- Gospođa je vozila puna kolica robe. Išla je polako kroz radnju i par puta sam naletela na nju jer sam žurila pa sam trčala iz jednog kraja u drugi. Međutim, kad sam je videla kod rafa na kome su jaja morala sam da zastanem da vidim šta radi. Žena je otvorila nekoliko kutija i iz svake uzimala jaja i ređala u jednu koju će ona kupiti.

Informer

- Nije žurila, zagledala je svako i ređala u novu kutiju. Niko joj ništa nije rekao, ali svi besni kupci su zastali da vide šta to radi i da li je ovako nešto moguće. Bezobrazluk pojedinaca nema granica. Od šoka nisam stigla ni da pozovem nekog radnika da vidi - kaže nam devojka koja se tu zatekla i dodaje:

- Ja proverim obavezno da li su jaja u kutiji cela, ukoliko se desi da je neko polomljeno zamenim kutiju. To sam videla i da rade prodavci, a nikada mi ne bi palo na pamet da biram jaja koja meni odgovaraju. Jaja su razvrstana po klasi i imaju različite cene, kako može neko da bira ona koja želi. To možda može na pijaci, ali u marketu ne!