05.08.2024.

12:10

Foto: G. R.

Vesti

O ovom bilbordu priča čitav Šabac: Tajanstveni Italijan čestitao rođendan Šapčanki uz izjavu o kojoj svaka žena sanja!

"12. avgusta rođena je moja Fiocco di Neve, najbolja od svih žena, za mene posebna, jedinstvena, različita i jedna jedina... Srećan ti rođendan, dušo moja". U potpisu, na italijanskom jeziku piše: "Tiama per sempre Il tuo B" (Volim te zauvek, tvoj B)

Neuobičajen bilbord fotografisao je jedan prolaznik i dostavio Fejsbuk stranici "Šabačke vesti", a ubrzo po objavljivanju krenuli su da se nižu pozitivni komentari, među kojima i ovi:

"Ovo bi svaka žena poželela. Da ima još takvih. Nije samo ona jedinstvena i on je vidiš. Čovek je kralj."

"Bravooo. Ovo se zove ljubav."

Informer

 

Bilbord je oduševio pratioce na društvenim mrežama i Šapčane koji se već nekoliko dana pitaju ko je tajanstveni muškarac  ko je srećnica kojoj je na ovaj način pokazao koliko mu znači.

Osim misterije o autoru poruke na bilbordu, mnogi koji su ga videli na internetu i uživo imaju i različite komentare o fotografiji preko koje je ispisan tekst. Dominiraju crvene ruže koje su simbol ljubavi, ali je zbunjujuće što je u prvom planu ruža žute boje koja označava ljubomoru.

Mnogi se oduševljavaju i zabavljaju komentarišući ispisanu poruku na svoj način,  ali su se svi složili da je lepše kada su na bilbordu nežne i romantične poruke, a ne političari i reklame.