Autor: Informer.rs

06.08.2024.

16:45

Foto: Privatna arhiva

Vesti

"Malo je teže u rikverc, ali se ipak penjem": Željko Mitrović u svom maniru potkačio antilitijumaše, pa im uputio jasnu poruku! (VIDEO)

Željko Mitrović ovih dana boravi u Kanu odakle svakodnevno postavlja interesantne video snimke i fotografije kojima iznova uveseljava svoje brojne pratioce.

Mitrović je poznat kao ljubitelj ekstremnih sportova, pa se i ovog puta svojim skejtom provozao ulicama Kana. Jedino što je ovog puta vožnja bila malo drugačija!

Tom prililkom, direktor i vlasnik Pink Media Group je uputio jasnu poruku u kojoj će se lažni ekolozi i antilitijumaši pronaći.

- Sve je krenulo u rikverc! Na Bliskom Istoku opet neka mačo sr*nja, antilitijumaši hoće da mi ukinu telefon, skejt, dron i kamere, ali ja se ipak penjem, istina malo je teže u rikverc, ali se ipak penjem! - napisao je Mitrović na Instagramu.

Podsetimo, Mitrović boravi na svom ''aktivnom odmoru'' odakle nam je svašta nešto najavio za predstojeću televizijsku sezonu.

Mitrović je naime, za septembar, u kojem se proslavlja rođendan najgledanije televizije, isplanirao mnoga iznenađenja.

Kako je otkrio, njegova autorska predstava 'LU' će biti premijerno izvedena 13. septembra, i to u jednom sasvim nesvakidašnjem pozorištu - kod nas neviđenom do sada, a koje će svojim izgledom biti značajno ispred svakog postojećeg na Brodveju, teatru Odeon.

Pored toga, očekuje nas nova sezona Elite, Farme, ali i Narodna televizija, koja će svoj puni programski kapacitet gledaocima prikazati u septembru.