09.08.2024.

11:57

Foto: Pedja Milosavljević

Vesti

Lučić: Junajted Grupa napada Telekom Srbija za ono što sama radi

- Prema starom dobrom običaju Junajted Grupa želi da poruči Telekomu da ono što je za nju dobar biznis model - da u vlasništvu ima više digitalnih portala (N1, NovaS, Danas), za Telekom Srbija je to zabranjeno - rekao je on za Tanjug.

Lučić ističe da je "frustracija još veća jer i pored desetina miliona evra uloženih u portale, Junajted Grupa nije ni približno cilju da budu najčitaniji u Srbiji".

- Telekom Srbija se sa druge strane odlučio na strategiju da bude partner medijima i portalima koji već imaju višegodišnju odličnu praksu u Srbiju. Mi nismo nikada krili ambiciju da budemo glavni proizvođač regionalnog sadržaja koji prodajemo i u regionu i u dijaspori - rekao je on.

Generalni direktor Telekoma Srbije je naglasio da je važno napomenuti i da nikada Telekom nije, niti će te kanale komunikacije koristiti za napade na biznis konkurenciju jer mi svoju strategiju sprovodi isključivo na tržišnom terenu. 

- Kao najbolji dokaz da radimo pravu stvar, jeste nagli i ubedljiv rast našeg broja korisnika u Srbiji i širom regiona i sveta - zaključio je Lučić.