11.08.2024.

12:16

Foto: NIS

Vesti

Održan još jedan Lovefest: Ritam i energija za pamćenje uz g-drive #takomoćno iskustvo

Zahvaljujući jedinstvenom spoju elektronske muzike, umetnosti i dobre zabave, ovogodišnji festival opravdao je očekivanja i ponovo oborio sve rekorde poseta. 

Već tradicionalno, uz ovaj regionalni festival, koji od 2018. godine krasi festivalsku scenu naše zemlje, bila su G-Drive premijum goriva, na H2O stejdžu, gde su najbolje dnevne žurke.

Ovaj stejdž bio je mesto okupljanja, uživanja u jedinstvenom ambijentu i zanimljivim poklonima koje je pripremio G-Drive, i doneo energiju na istim talasima zvuka festivalske atmosphere LoveFest-a, čemu svedoče svi gosti ovogodišnjeg festivala i odlična atmosfera na H2O stejdžu. 

G-Drive premijum goriva proizvode se prema najvišim evropskim i tehnološkim standardima. Redovnom upotrebom G-Drive goriva omogućavaju povećanje snage i profesionalnu zaštitu motora. Najsavremenija tehnologija proizvodnje potvrđuje vrhunski kvalitet naftnih derivata i zato G-Drive već godinama zavređuje poverenje potrošača. 

Informer

 

G-Drive premijum gorivo doneo je energiju koja je zabavu na Lovefest-u učinila još boljom. I ovde godine, na putu do Vrnjačke Banje G-Drive je posetiocima Lovefest-a pružio #taokmoćno iskustvo, a NIS Petrol i Gasprom benzinske stanice ostaju omiljeno mesto za pauzu uz širok asortiman proizvoda na putu do Vrnjačke Banje.