12.08.2024.

14:33

Foto: Informer

Vesti

Međunarodni dan mladih: Narodni poslanici Sanja Džajić i Nikola Lazić ugostili studente Beogradskog univerziteta

- Raduje me kada vidim da su mladi ljudi zainteresovani i uključeni u politička i socijalna dešavanja u našoj zemlji, te ćemo nastaviti da ulažemo i podstičemo mlade ljude da se aktiviraju u političkom životu i pomognu nam da ostvarimo sve ciljeve koje smo mi započeli vodeći odgovornu i uspešnu politiku koja je okrenuta građanima. Verujemo da će ova iskustva doprineti ne samo njihovom ličnom razvoju, već i izgradnji odgovornog i angažovanog društva. Kao narodna poslanica, posvećena sam stvaranju okruženja koje omogućava mladima da se izraze, uče i doprinose našem zajedničkom napretku - kaže Sanja Džajić.

Informer

 

Povodom Međunarodnog dana mladih, sa velikim zadovoljstvom pozdravili smo posetu studenata Narodnoj skupštini. Ovaj dan je prilika da odamo priznanje ne samo vitalnosti i potencijalu mladih, već i njihovoj ključnoj ulozi u oblikovanju budućnosti naše zemlje.
- Poseta studenata našem zakonodavnom telu predstavlja važan korak u jačanju dijaloga između mladih i institucija koje donose odluke. Kroz ove susrete, želimo osigurati da glas mladih bude snažno prisutan i da njihova mišljenja i ideje oblikuju politiku i društvo u celini.
Zajedničkim snagama sa svim nivoima vlasti ćemo nastaviti da ulažemo u mlade i trudimo se da njihovoj položaj u našoj zemlji bude što bolji
- kaže Nikola Lazić.