15.08.2024.

16:38

Foto: Foto: Pexels, Shutterstock

Vesti

Traži se Aleksa (51) iz Olimpik Biča! Srpkinja podelila priču iz Grčke kako je upoznala zgodnog masera, a onda su izgubili kontakt

Sve je počelo u subotu uveče na plaži u Olimpik Biču, gde je upoznala visokog, krupnog muškarca sa obrijanom glavom, plavim očima i bradicom. Tokom kratkog razgovora, on je otkrio da se zove Aleksa, da ima 51 godinu, radi kao mesar i da je razveden. Iako su se susreli pod neobičnim okolnostima, nisu uspeli da razmene kontakte, a Aleksa je obećao da će je sutradan potražiti na plaži.

"Rekao je da će me sutra tražiti na plaži. Nisam verovala, ali on jeste došao. Sutradan je šetao i razgledao po plaži, ali ja, kao lice sa invaliditetom, nisam mogla da mu priđem," napisala je u svojoj objavi na fejsbuk grupi Grčka Info.

Informer

 

Podrška članova grupe

Njen apel da se Aleksa javi, ili da ga neko prepozna i poveže s njom, naišao je na veliku podršku članova grupe. Njihov kratak susret ostavio je snažan utisak na nju, a kako piše, želela bi ga imati među prijateljima.

Ubrzo su se ispod objave nizali komentari sa ohrabrenjem i lepim željama.

Jedna članica je napisala: "Konačno - umesto izgubljenih burmi, telefona i ključeva da tražimo nešto sasvim drugačije! Prelep post!" Druga članica je dodala: "Svu sreću vam želim, mnogi su tako završili u srećnom braku."

Podrška je stigla i od mnogih drugih, poput komentara: "Srećno u pronalasku, nadamo se da ćete se pronaći," i "Ulepšali ste mi dan ovom objavom, želim vam puno sreće i da pronađete Aleksu."

Da li će ova priča dobiti svoj srećan kraj, ostaje da se vidi, ali jedno je sigurno - ljubav uvek nađe put.