16.08.2024.

09:59

Foto: Shuterstock

Vesti

"Vi ste ih pravili, vi ih i čuvajte": Grmi Iks zbog objave: Baka umeso da pomaže oko dece, pije pivo i spava na plaži!

Naime, sudeći prema objavi na društvenoj mreži "X", jedna baka je odlučila da se počasti pivom, pa zadremala na ležaljci, ali ne pre nego što je svojima poslala jasnu poruku.

- Par sa dvoje dece poveo babu da pomaže, bakuta zviznula dva piva (strogo iz flaše) i zahrkala na ležaljci. Pre toga im odbrusila: 'Vi ste ih pravili, vi ih i čuvajte"  - navedeno je.

Naravno, u komentarima je došlo do sukoba mišljenja. Dok jedni pozdravljaju odluku bake, drugi dovode u pitanje njenu ispravnost.

- Baka carica, bravo za ženu - podržava neko baku.

- Neiskusno. Za to služe neudate tetke, em mlađe, pa mogu da trče za decom, em bolje animiraju decu - piše u komentaru ispod objave.

- Navikla deca da im roditelji na dohvat ruke. Bravo za baku - komentariše jedna korisnica mreće "X".

- Poslednja rečenica, ne da nije smešna, nego je bezobrazna. Što da ne pričuva decu svoje dece!? Koliko se ljudi muče da ih dobiju, koliko se te majke iznure od lekova i stresa tokom održavanja trudnoće, da na kraju baba tako izjavi - piše u jednom od komentara.

Ima onih koji naizgled "koriste" svoje roditelje i od njih očekuju da su uvek spremni da čuvaju svoje unučiće, možda baš zbog načina odrastanja koje su sami imali, ali ima i onih koji su zahvalni ukoliko bake i deke samoinicijativno budu uz njih.

Svakako iako nije poznato da li je pomenuti par baku poveo radi pomoći ili jer vole kad su zajedno, ostaje činjenica da im je priredila, u najmanju ruku, nesvakidašnju situaciju na plaži.