Autor: Informer.rs

16.08.2024.

19:38

Foto: TikTok printscreen

Vesti

Tiktokerka obišla jedan od nekadašnjih najvećih hotela u Kemeru: Iako je sve prilično ruinirano, ostala sam fascinirana! (VIDEO)

Neki od njih su nažalost još pre neliko godina usled finansijskih problema bili prinuđeni da stave katanac na vrata, a jedna devojka iz Srbije koja boravi u Kemeru naišla je na jedan napušten hotel i rešila je da ga obiđe.

- Posetili smo napušten hotel, nekad jedan od najvećih u Kemeru. Hotel je bio dizajniran sa ekološkom svesti, što je uključivalo korišćenje obnovljivih izvora energije kao što su solarni paneli i sistemi za prečišćavanje vode. Bio je poznat i po svom specifičnom dizajnu koji je uključivao velike skulpture životinja i prirodne motive, životinjske skulpture bile su postavljene po celom kompleksu - navela je ova Tiktokerka.

Snimak je objavljen na nalogu pod nikom "kokkica.putnica".

- Pored ekoloških inicijativa hotel je bio poznat po luksuznim sadržajima. Imao je sospstvenu organsku farmu koja je proizvodila voće, povrće, jaja i začine - rekla je ona.

Podsetila je da su restorani unutar kompleksa nudili jela pripremljena od organskih i lokalno uzgajanih sastojaka.

- Od 2010. počinju finansijski problemi, 2014. godine hotel napuštaju zaposleni i od tada on propada. Iako je sve već prilično ruinirano, ostala sam facinirana ovim hotelom - dodala je.

Uz video-snimak priložila je i fotografije koje prikazuju nekadašnji izgled ovog hotela koji se nalazi na samoj plaži.