17.08.2024.

18:12

Foto: Shutterstock

Vesti

"Emotivno sam vezan za njega!" Nestvarna situacija u Grčkoj! Srbin moli za pomoć, izgubio dragocenu stvar!

Naime, Ivan koji se trenutno nalazi u Grčkoj na letovanju obavestio je korisnike Facebook grupe "Grčka info" da je na plaži izgubio zlatan zub.

- Dragi prijatelji, danas, u toku ranog popodneva, izgubio sam zub na plaži u Nei Poriju. Znam da će se mnogi nasmejati ali ja ne mogu trenutno da se smejem iz očiglednih razloga - naveo je Ivan i dodao:

- E sad, o zubu, u pitanju je desni gornji očnjak. I nije to bilo kakav zub, u pitanju je zlatan zub. Ugrađen je pre sedam godina i baš sam vezan za njega. Mislim, bio sam vezan fizički do danas ali sam inače prilično emotivno vezan za njega. Bili smo na plaži u blizini spasilačkog mesta. Tačnije odmah pored one velike porodice iz Rumunije gde baka ostaje da čuva stvari pod suncobranom dok se ostali kupaju. I puši lulu. Baka Popaj, mnogo je simpatična.

- Dakle, zub mi je ispao tokom užine na plaži ili evenutalno kada sam ušao u vodu sa kuvanim kukuruzom.

- Znam da će sigurno neko pitati da li sam zub progutao. Tu informaciju trenutno nemam. Ukoliko neko pronađe zub zamolio bih ga da me kontaktira, nalazaču sledi nagrada a meni će vratiti osmeh na lice. Unapred zahvalan, Ivan - piše u objavi.

Šaljivi komenari su se samo nizali, a jedan od njih glasi: "Ko god ga pronašao to mu je poklon, jer poklonu se u zube ne gleda", "Da li je u pitanju Beli očnjak? Dzeka Lonodona? Evo izvinite ali ne prestajem da se smejem, ne vama nego uopste situaciji koju ste opisali toliko je simpaticno da sam čak i morala da komentarišem! Srećno u potrazi!