20.08.2024.

10:19

Foto: Printskrin Tik tok

Vesti

Od luksuza boli glava, sve u zlatu i mermeru: Evo kako izgleda kuća dugogodišnjih gastarbajtera!

Od svih raskošnih vila u tom kraju izdvaja se jedna posebno skupocena. Ovu skupocenu nekretninu predstavio je Uroš Božić u snimku koji je objavio na Tik Toku.

- Dobrodošli u Negotinski kraj i u zlatnu romsku vilu od ko zna koliko hiljada evra - započeo je on priču na svom Tik Tok nalogu bozic.uros i pokzao kako kuća izgleda spolja.

Domaćini su se očigledno pripremali za neko veselje, pa su u dvorištu bili postavljeni stolovi sa suncobranima, a dvorište je bilo ukrašeno belim cvećem.

U centru dvorišta je bela fontana. A unutrašnjost kuće je priča za sebe.

- Kad kažem zlatna vila, mislim baš iz tog razloga zato što ovde ima mnogo zlatnih detalja. Romi su poznati po tome da vole zlato i ulažu mnogo u svoje domove u Srbiji - kaže Uroš.

A zaista i jeste tako. U kući dominiraju mermer i zlato, a kombinuju se bela, žuta i crna boja.

Mermerni podovi, mermerni stubovi, beli nameštaj, beli tepisi... Sve je po poslednjoj modi i sve je - markirano.

- Pogledajte kako izgleda kuhinja po poslednjoj modi - kaže on pokazujući luksuznu kuhinju sa velikim ostrvom.

I kupatilo, naravno, mora biti zlatno. Mermerne ploče duž celog kupatila i WC šolja i umivaonici u zlatnoj boji.

Informer

 

Tu su markirani lusteri kao što vidite, markirane zavese, sobe odrađene po poslednjoj modi. Naravno i lusteri moraju biti zlatni. Kako drugačije?!

Poseban detalj u kući je ogroman garderober. Prostire se duž celog zida i sav je u staklu.

- Unutra samo markirane stvari, naravno. Pogledajte, ovo izgleda kao butik - objašnjava Uroš dok dama obučena u zlatno pomera ogledalo i pokazuje kako iza ima tajna pregrada, napravljena specijalno za dasku za peglanje, kako se ne bi videla.

Informer

 

- Nažalost, oni u svojim domovima ne provode mnogo vremena budući da žive u inostranstvu. Ovde su uglavnom leti - objašnjava autor ovog snimka, a to je istina i za većinu ljudi u tom kraju.