Autor: Informer.rs

22.08.2024.

13:48

Foto: Gradska opština Savski venac

Vesti

Roditelji, znate li šta vam deca rade? Razvaljuju klupe i ljuljaške, a o prostakluku i da ne pričam! (FOTO)

- Park Petlovo brdo kod Petra Jovanovića i Rasinske, tačnije kod sivo-plavih solitera. Deca uzrasta 13-14 godina, oko 23 i 30h, ajde što divljaju, deru se, ostavljaju đubre, ali stvarno je sramota da uništavaju klackalice, ljuljaške koje koriste mala deca i koje naravno kad se polome ko zna kad će biti nove postavljene. Raspust je i sve je ok, ali roditelji da li znate šta vam deca rade. Nisam baba neka, imam troje male dece i baš zbog toga i kažem, jer taj park odnosno rekvizite koriste i moja deca - napisala je jedna Beograđanka u grupi "Serbilive Beograd".

Informer

 

Bilo je reakcija, ali i onih koji pravdaju ovo sramno ponašanje.

- Šta mogu da unište deca od 14 godina koja imaju 30 kg dajte saberite se, svi smo ovo radili, jedino ako niste odrasli u selu, jedino što može da bude žal jeste bacanje smeća okolo - navodi se u jednom komentaru.

Potom je stigao još jedan odgovor.

- I te kako mogu da unište, svako jutro posle njih je nešto umazano, ulepljeno, polomljeno, tobogan posut sa svim i svačim, pikavci i prazne flaše od sokova svuda, ljuljaške podignute da ne mogu da se spuste, a mala deca dođu i ne mogu da ih koriste, klupice razvaljene. Ne pričajte da ne mogu dace od 13, 14 i 15 godina da načine štetu, jer mogu! A da ne pričam o prostakluku koji izlazi iz usta! - glasi jedan od komentara