23.08.2024.

17:37

Foto: Shutterstock

Vesti

Tri bebe preminule za 24 časa! Horor u Mladenovcu

Prema nezvaničnim saznanjima, imale su devet, četiri i po i mesec dana! Sve tri su prema nezvaničnim informacijama. imale visoku temperaturu nekoliko dana!

Jedno odojče je imalo 40 uzastopno četiri dana, ali porodica nije dete odvelo kod lekara. Došlo je do komplikacija sa smrtnim ishodom.

 - Jedno od tih mališana je imalo i srčanu manu, a treću preminulu bebu majka je predozirala - davala je paracetamol na svakih sat vremena! - navodi izvor Kurira.

Kako Kurir dalje nezvanično saznaje o smrti jedne bebe obaveštena je i policija.

- Čeka se rezultat obdukcije da bi se saznao tačan uzrok smrti. Tek kad stigne taj nalaz, policija će preduzimati dalje korake - kaže izvor Kurira upoznat sa slučajem.

Prema saznanjima portala jedna beba stara devet meseci preminula je juče u 16 časova, druga, stara svega mesec dana, je preminula je jutros u Domu zdravlja Mladenovac, a treća beba od četiri i po meseci umrla je u beogradskoj bolnici u Tiršovoj.

Kurir je pokušao da stupi u kontakt sa nadležnim u DZ Mladenovac, ali je rečeno da je na godišnjem odmoru. Pomoćnica direktora je kazala da o tome ne zna ništa i da ona ne može da daje izjave. Na pedijatriji nije bilo načelnika, a glavna sestra je uputila na Hitnu službu Doma zdravlja.

Kako je pomenuo portal i kako nezvanično saznaju Ministarstvu zdravlja nije prijavljen nijedan slučaj smrti beba u Mladenovcu.