24.08.2024.

13:41

Foto: Foto: Printscreen Instagram/vidivamo

Vesti

Miladinovići imaju hobi pod oblacima: Porodica balonera iz Leposavića jedinstvena u Srbiji

Goran Miladinović, licencirani pilot balona na topli vazduh i član Balonarskog društva "Feniks" iz Leposavića kaže da je Srbija najlepša iz "ptičije" perspektive.

- Kažu da taj pogled sa visine svima odgovara tako da samo i mi porodično hteli da vidimo kako to izgleda. Onda je taj neki naš prvi let stvorio ogromnu ljubav prema baloniranju - kaže Goran i dodaje da mu supruga i sinovi svakodnevno pomažu.

Prema njegovim rečima, ideju su dobili od prijatelja iz Slovenije i čim su s estvorili uslovi nabavili su sopstveni balon.

- Krenuli smo 2017. godine kao entuzijasti. Počela je ta neka ljubav zato što smo videli kod nekih prijatelja u Sloveniji balon i onda smo počeli u tom smeru i mi da razmišljamo dugo godina. I onda su se stvorili uslovi da smo mogli te 2017. godine da nabavimo naš balon - priča Goran.

U balonu možete da zaprosite devojku ali i dečka

Pričajući o svom poslu spomenuo je najinteresantnije događaje i situaciju kada je jedna devojka iznajmila balon upravo da bi zaprosila svog dečka.

- Ima tu interesantnih priča, kada je jedna lepa mlada dama zaprosila dečka kome nije baš bilo jasno šta se sve tu desilo. Ali prisustvujemo tako nekim ozbiljnim manifestacijama ljubavi - kaže ovaj pilot neobične letelice kroz osmeh.