25.08.2024.

09:56

Foto: Tik Tok Printscreen, ivaaaaa_u

Vesti

Lepa Iva je prešla najduži viseći most u Indijskom okeanu: Toliko je opasan, da vam za ulazak treba zdravstveno osiguranje

Razlog za to je što bi se ovo teško moglo nazvati mostom. U pitanju je manje-više daska, postavljena visoko, iznad drveća.

Informer

Srećom, kako je Iva objasnila u snimku na Tik Toku gde ima nalog "ivaaaaa_u", sve vreme ste vezani sigurnosnim konopcima, te bi prelazak preko mosta trebalo da bude prilično bezbedan.

Međutim, i pored toga u ovaj park se ne može ući bez zdravstvenog osiguranja, a mora se i potpisati dokument da sve što radite, radite na sopstvenu odgovornost.

Iva je, međutim, još pride imala tu nesreću da je pljuštala kiša kada je prelazila most.

- Jedini dan koji smo mogli da idemo je bio ovaj dan kada je pljuštala kiša. U sam park vas ne puštaju da uđete bez putnog osiguranja i potpisujete papir da sve što radite, radite na sopstveni rizik. Da li sam se prepala? Da, zato što je ispod nas potok, ja nisam imala ništa što mi drži telefon, a ove daske su klizave. Ali ste zakačeni sve vreme gore, tako da u principu ništa loše ne može da vam se desi - ispričala je ona i dodala da bi vrlo rado ponovila ovo iskustvo.