27.08.2024.

12:08

Foto: printskrin

Vesti

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Jeziv prizor u parku usred bela dana: Kraljevčani u šoku!

Kako se vidi na snimku sa društvenih mreža, zavisnik ležerno priprema sebi dozu, a potom se bode u venu kao da je u svojoj dnevnoj sobi, a ne u parku, naočigled drugih sugrađana čiji žamor se i čuje na snimku.

Jeziv prizor Kraljevčani su morali da podele sa svima u strahu da im se deca ne zaraze od pribora koji zavisnici ostavljaju za sobom. Dodaju da se isti prizor ponavlja svakog dana u jutarnjim časovima.

"Samo da vam pošaljem šta u Kraljevu rade narkomani u parkiću gde se deca igraju. Svaki dan u 7 sati ujutru, deca mogu da nam se zaraze", poručuju autori snimka koji su muškarca snimili sa prozora svog stana.

I zaista, na snimku se vidi muškarac koji je najpre, bez oklevanja, izvadio na klupu sav potreban pribor, pripremio sebi dozu i ubo se u venu, tek nekoliko puta gledajući ispred sebe da li ga neko posmatra.

Dok su neki Kraljevčani u strahu za svoju decu, drugi komentarišu da sličnih prizora nije bilo na ulicama ni tokom devedesetih godina.

"Užas, ja sam iz Kraljeva, čula sam da se u tom parku drogiraju bez pardona, pred decom"

"Bilo je oduvek i biće. Jednom prilikom lik ispod moje terase u sred bela dana. Svaki grad ima to i takva mesta"

"Svojevremeno, drugarova ćerkica se iz zgrade, u igri, ubola na špric, nagazila u travi u papučama. Znate ko je na kraju bio kriv? Roditelji, jer ne vode računa gde se dete igra. Drugo "dete" po zakonu, ima pravo da se fiksa gde hoće", samo su neki od komentara na društvenim mrežama povodom ovog snimka.