Autor: Informer.rs

30.08.2024.

14:16 >> 14:37

Foto: TANJUG/MINISTARSTVO ZA BRIGU O PORODICI/ĐORĐE KOSTIĆ/ bs

Vesti

Novo životno poglavlje: Đurđević Stamenkovski uručila školski pribor i udžbenike đacima dve škole u Crvenki! (FOTO)

Đurđević Stamenkovski je đacima prvacima poželela da tokom svog školovanja ponesu najlepše uspomene, steknu dobre prijatelje i mnoga znanja, saopštilo je Ministarstvo za brigu o porodici i demografiju.

Informer

 

- Bez obzira kojim jezikom govorite važno je da se dobro razumete, da uvažavate jedni druge, da se međusobno pomažete, da gajite solidarnost i razumevanje, i da ne gledate ko kakvu garderobu nosi, nego ko će biti dobar đak i uzoran prijatelj - poručila je Đurđević Stamenkovski đacima Osnovne škole "Petefi brigada", u kojoj se nastava izvodi i na srpskom i na mađarskom jeziku.

Informer

 

Ona je u Crvenki, u nastavku radne posete opštini Kula, uručila besplatan školski pribor i udžbenike učenicima Osnovne škole „Vuk Karadžić“ i poručila im da će Ministarstvo za brigu o porodici i demografiju biti uvek njihov saveznik.

- Na vašem putu školovanja, zadovoljstvo je što smo skromnim doprinosom od tri miliona dinara pomogli da đaci prvaci dobiju besplatne školske udžbenike i verujem da ćemo to i naredne godine učiniti, ne samo za prvake, već i za sve učenike osnovnih škola ovde u Kuli - rekla je Đurđević Stamenkovski.