01.09.2024.

09:43

Foto: milasibul / TikTok

Vesti

Zbog Milinog i Jeleninog snimka iz Šangaja, cela Srbija plače od smeha: "Kad Kinezi naviknu na mršave devojke, pa dođemo nas dve" (VIDEO)

Devojka iz Srbije po imenu Mila podelila je na svom TIk-tok nalogu snimak na kojem se vide kako ona i njena prijateljica Jelena sede na rikši koju vuče stariji Kinez. Međutim, kako su došli do lakše uzbrdice, nastao je "problem". Iako je pokušavao da izvuče rikšu gore niz put, muškarcu iz Kine to nije pošlo za rukom, pa se odlučio da siđe sa bicikla, te da turistkinje iz Srbije doslovno izvuče, gurajući jednom rukom bicikl, a drugom vukući rikšu.

Kinez nije mogao da izvuče rikšu na uzbrdici

Shvatajući da su malo teže za njegovu fizičku spremu, Mila i Jelena su odlučile da prekinu agoniju vozača rikše, te su ga molile da stane i da siđu, što je muškara iz Kine uspešno odbijao.

Kako se čuje na snimku, njih dve su kroz smeh nekoliko puta prokomentarisale da su teške, te da vozač ne može da ih povuče.

Snimak pod naslovom "Egzibicije u Šangaju", a koji je Mila najavila u opisu sa "Kad Kinezi naviknu na mršave devojke, pa dođemo nas dve gabaritne" , u samo jednom danu pregledan je preko 1, 5 miliona puta na njenom nalogu.

-Joj, on nas ne može da povuče...

-Joj jadan.

-On nas vuče, a ispada mu duša.

-Stani tu.. Kaži mu da stane.

-Stoj, stani, stop!

- Stop, its okej

-Neću, kaži mu da stane. Jelena, ne može da nas vuče, vidiš da se muči", govorile su one u viralnom snimku.

Srbi plakali od smeha u komentarima

Očekivano, usled čitave situacije, u komentarima ispod snimka nastao je pravi haos, te su se mišljenja i doskočice pratilaca samo smenjivale.

"Je li živ brat, zna li se", bio je komentar koji je sakupio najviše simpatija.