03.09.2024.

10:31

Foto: Shuterstock

Vesti

Mina je zbog bolesti morala da se iseli iz BG: Cimerke tražile da plati još 4 kirije, a onda je saznala istinu

Naime, pre nekog vremena preselila se u Beograd gde je počela da radi u kazinu. Na svom Instagram profilu objavila je da traži cimerku, jedna devojka joj se javila, a onda je upoznala još jednu na poslu i odlučile su da sve tri zajedno potraže stan.

- Nisam imala sredstava da sama plaćam stan pa sam morala da nađem cimerke - priča Mina i ističe da kako je vreme prolazilo, uviđala je da se sa jednom od devojaka baš i ne uklapa energetski.

U međuvremenu, doktori su joj zabranili da radi noću, zbog čega više nije mogla da obezbedi život u Beogradu, što je i obavestila cimerke. Umesto pitanja kako se oseća, Mina priča da je od svojih cimerki dobila samo odgovor ,,da će morati da plaća kiriju i naredna 4 meseca".

- Dok ne istekne ugovor jer ne možemo da nađemo cimerku ili 'random' osobu - prepričava Mina.

Pokušala je da problem reši sa stanodavcima, ali cimerke nisu želele da joj proslede broj telefona.

- Obe mi govore da to tako ne može, da su one uvek razgovarale sa njima, kako je to neprofesionalno i da će ih izbaciti iz stana - dodaje i nastavlja:

- Ja ljudi neuka, naivna i glupa, nastavim naredna 4 meseca da plaćam kiriju.

Kiriju su plaćale od 1. do 5. u mesecu, a Mina je novac davala svakog 17. za naredni. Samo jednom je kasnila u tih 4 meseca, a cimerke su je, kako priča, odmah zasule porukama da istu neće ni platiti.

- One su me bombardovale da sam potrošila novac na nešto drugo, da ću da ih zeznem... Videla sam na Instagramu da uzima moju garderobu - priča Mina za jednu od cimerki, a onda je, kako navodi, usledio pravi šok.

Naime, pred poslednju kiriju szanala da je ugovorom imala puno pravo da se iseli iz zdravstvenih razloga, a da stanodavci zadrže samo njen deo depozita. Odnosno, da uopšte nije bila dužna da plaća sve kirije koje su joj cimerke tražile.

Kaže da je cimerkama, koje su je iskoristile, napisala poruku sledeće sadržine: "Očekujem svoj depozit".