03.09.2024.

11:23

Foto: J Simonović / Pink Media Group

Vesti

Aplauzi, ovacije i nikad srećniji povratak u školu! Željko Mitrović napravio neverovatno iznenađenje za svoje drugare iz Zvečanske

Znajući kolko je svaki novi početak važan, Željko Mitrović, vlasnik Pink Media Group, odlučio je danas da iznenadi svoje klince – sa donacijom školskog pribora u vrednosti od više desetina hiljada evra za decu školskog uzrasta iz svih sedam beogradskih domova i priredi im nezaboravan doček nakon prvog školskog dana.

Akcija pod imenom „Povratak u školu“ danas se realizovala u Domu Jovan Jovanović – Zmaj u okviru koje je Željko Mitrović pripremio pakete školskog pribora za mališane iz sedam beogradskih domova, koji sadrže – rančeve, pernice, pribor za likovno, sveske, gumice, olovke, lenjire, kolaž papire...ali i naravno neizostavni džeparac koji uvek izazove najveće oduševljenje kod klinaca. Na proslavi je prisustvovao najveći broj dece školskog uzrasta iz svih beogradskih domova.

U Dom Jova Jovanović – Zmaj doneli smo pun kamion potrepština za školu. Kao mali, uvek sam se radovao polasku u školu, ne samo zbog nove školske godine, nego što sam tada dobijao džeparac. I ja sam to isto uradio, klincima sam doneo džeparac kojem su se i više obradovali nego školskom priboru. U sklopu naše čuvene akcije 30 događaja – za 30 dana, povodom 30 godina Pinka, imaćemo 10 humanitarnih akcija ovog tipa. Početkom sledeće godine planiram osnivanje fondacije koja će se zvati “Dečija akademija nauke i umetnosti”. Ona će sponzorisati i pomagati decu koja imaju dobre ocene i koja postižu dobre rezultate na različitim takmičenjima. Vidimo se na humanitarnom  balu za ovu i mlađu dečicu, na kome ćemo održati aukciju njihovih umetničkih radova.” – rekao je Mitrović.

Kao i svaki put kada se Željko pojavi – klinci su ga dočekali aplauzom i ovacijama, a neizostavni selfiji sa vlasnikom ružičaste imperije ni ovog puta nisu izostali.

Željko je sem druženja i darivanja  organizovao matine na kome je muziku birao Dj Munja – poznati Dj.

Mnoštvo prigodnih aktivnosti do sada, kao i njihov zajednički rođendan koji je sada već postao tradicionalan događaj, ih je približilo i izgradilo čistu emociju.

Uprkos obavezama i događajima koje ga očekuju povodom tri uspešne decenije rada TV PINK, Mitrović je poželeo da ovaj dan posveti svojim klincima, jer je svestan koliko su ljubav i pažnja značajni za ova mlada bića – kao i neizostavna poruka da nisu sami.