03.09.2024.

20:04

Foto: ATAIMAGES

Vesti

Nova programska šema Pink TV! Strane i domaće serije, kviz, predstave, dva rijalitija, ali i mnoga iznenađenja!

Pored novih formata i unapređivanja Pink Media grupe, Mitrović je predstavio i koncept čak dva rijaliti programa koji će, uprkos tome što će emitovati na dve različite televizije, biti u sinergiji i konceptualnom saglasju.

- U ovoj sezoni očekuju vas mnoga iznenađenja u smislu strateških promena. Farma će biti srednji vek, jedno srednjovekovno selo, u kojem žive bez struje, sa životinjama, idu na spavanje u 22 časa, ustaju u 6 ujutru i otprilike kada idu na spavanje ovi drugi tek započinju. To smo napravili zbog gledalaca koji vole tu vrstu programa, da budu na jednom kanalu, a kada se to završi, pređu na drugi - rekao je Mitrović i dodao:

- Verujem da će i taj njihov interaktivni odnos biti veoma izražen i to na način na koji ispadnu iz ovog velikog, moćnog i savremenog rijalitija. Ove godine ovaj format će biti malo i tehnomanski, znači imaćemo životinje robote, dok ćemo na Farmi imati prave životinje. Videćemo ko će bolje proći.

Pored serijskog programa, koji će činiti strane, ali i serije u produkciji Pink televizije, Željko Mitrović na televizijski program vraća kviz koji će imati humanitarni karakter. 

Pomenuo je i svoje pozorište Odeon, kao i predstave koje će se naći na repertoaru.

Pogledajte video i upoznajte se još bolje sa novom programskom šemom Pink televizije: