04.09.2024.

12:16

Foto: TikTok/UrosBozic

Vesti

Tetka milionerka iz Francuske platila sve! Helikopter, limuzina i po prasence! Šok-veselje kod poznate pevačice, krstila unuke!

Helikopter, superluksuzna limuzina, čitav luna park, vatromet i za svakim stolom po prasence, ukratko glasi opis bogatog veselja koje je priređeno povodom krštenja unuka poznate pevačice!

Po unučiće koji su se krstili u manastiru došao je naručeni helikopter koji ih je odvezao i posle čina vratio na bogato veselje u dvorištu porodične kuće u kojem tog dana nema čega nije bilo.

Informer

 

Nema meštanina i komšije koji nije došao da snimi kako helikopter sleće u dvorište poznate pevačice! Svi su povadili mobilne na gotovs da snime i luksuznu limuzinu kao iz holivudskih filmova...

U dvorištu je pak sve bilo prilagođeno klincima - frižideri sa sladoledom, palačinke, čitav luna-park i tone slatkiša za najmlađe.

A pod šatrom, za velike, uz raskošno posluženje bilo je i po prasence za svakim stolom uz pravilo da pečenje koje gosti ne mogu da pojedu na veselju, mogu slobodno da ponesu kući.

Goste su zabavljale poznate Barbike a onda se mikrofona latila i srećna baka na dan krštenja svojih unuka - poznata pevačica Šikica!

Informer

 

Neke od zvanica komentarisale su i raskoš na veselju pa je jedna od njih rekla da je sve to platila tetka milionerka iz Francuske!

Od jedne pesme sagradila tri kuće

Inače, Snežana Jovanović Šikica, velika je romska pevačka zvezda koja je jednom prilikom otkrila da je od jedne pesme sagradila čak tri kuće.

Šikica važi za jednu od najtraženijih među estradnjacima koji su nastupali na privatnim slavljima širom Evrope, a njena pesma donela joj je brdo novca. Kako je svojevremeno ispričala, bakšiše je donosila u džakovima, a zahvaljujući pomenutoj pesmi uspela je da sagradi čak tri kuće.

Informer

 

- Našla sam svoj mir ovde, što se tiče komšiluka sa svima sam dobra. Tu mi je porodica, deca, unuci. Kuvamo, spremamo, jedemo, pijemo, uživamo zajedno - istakla je Šikica u dvorištu ukrašenom cvećem, pretežno ružama, u jednom od razgovora za medije. Na kapiji su lavovi, po dvorištu šetkaju kokoške.

Informer

 

- Sve ja stignem, imam i kokice, volim seljački, zdrav život. U proleće berem koprive i zelje, skupljam puževe, sve ono što je zdravo, spremam i jedem -navela je tada Šikica, pa dodala da posebno voli životinje.

- Kod mame i tate kada sam bila, voleli smo te životinje, uvek smo imali kokoške, pse, mačke, tako da sam se navikla na sve. Najlepše je kada iz svog dvorišta uzmeš jaje i pojedeš. Ovde su trenutno i radovi, iza kuće zidam pušnicu za sušenje mesa, pravimo nova kupatila, uvek se radi - rekla je Šikica svojevremeno.